074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Nissan NV200 camper te koop

Nissan NV200 camper benzine

 

VERKOCHT!, maar niet getreurd, wij kunnen een nieuwe CustomCamper voor u bouwen!

 

De gaafste camper van Nederland staat te koop.

Onze GAVE GROENE.

Omdat wij steeds meer duurzaam willen ondernemen is deze camper gebouwd met vrijwel alleen maar natuurlijke materialen. Daar zijn we best wel trots op!

Denk hierbij aan 100% zuiver wol voor de isolatie, natuur zuiver wolvilt voor een deel van de bekleding, mooie gecertificeerde houtsoorten, een houten spoelbak, koperen kraan, marmoleum voor de vloer en de lichtspots zijn van metaal.
Een oldskool gaspitje van metaal maakt het helemaal compleet.

Deze 120 PK benzine bus heeft slechts 59.000 km gelopen en stamt uit 2010. Hij is volledig opnieuw gespoten (de belettering van de vorige eigenaar kregen we helaas niet weggepoetst).

Het interieur is nieuw en gebouwd in maart 2019. De bus is slechts 440 cm lang en 189 cm hoog! Met deze kom je dus overal!

Het interieur is o.a. voorzien van een prachtig hefdak wat zorgt voor stahoogte en door zijn kleur het interieur verhult in prachtig licht. De extra ramen zorgen voor rijcomfort en ventilatie. De keuken is compact maar compleet met spoelbak, kraan en kookgelegenheid. De pit kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Met een super strak zonnepaneel van maar liefst 144W is deze camper volledig zelfvoorzienend. Dit houdt in dat u de aanwezige compressor koellade altijd kunt gebruiken alsook de lichtspots en de contacten om uw 12V apparatuur op te laden. Staat u liever op de camping aan een stroomvoorziening, dan kan dit natuurlijk ook.

De zit-slaapcombinatie is c.a. 120 breed en 195 lang. Onder de bank treft u bijzonder veel bergruimte. Ook de hoge kast naast de keuken is een prettige ruimte voor uw bagage. Met een geopend dak biedt het hefdak voorin nog ruimte voor een riante weekendtas.

Uiteraard is het mogelijk de camper nog uit te breiden met een luifeltje of bustent.

De camper wordt RDW erkend als camper voor 2 personen. De wegenbelasting bedraagt c.a. € 60,– per maand.

De camper staat te koop voor € 30.500,– inclusief BTW, BPM en afleverkosten + 3 mnd garantie op de bus en 12 mnd garantie op het interieur.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest