074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Nissan NV200 camper

Nissan NV200 camper

 

De nieuwe campertrend in 2013?

Ieder jaar worden er weer een aantal kampeerauto’s genomineerd voor de ‘Kampeerauto van het Jaar’ verkiezing via de Nederlandse Kampeerauto Club. Vorig jaar won de prachtige Arto van Niesmann + Bischoff de titel. En ook voorgaande jaren hebben bijzonder mooie campers de titel in de wacht mogen slepen. Maar wie gaat er in 2014 met de titel vandoor? Wordt het weer een luxe fabriekscamper? Of wordt het eens heel wat anders?

Wij hebben in 2012 voor een klant de eerste Nissan NV200 in Nederland mogen ombouwen naar camper. Vanuit dit project zijn we aan het denken geslagen. Waarom koos deze klant voor de Nissan NV200? Wat maakt deze auto nou zo bijzonder?

New York heeft de Nissan NV200 inmiddels ook ontdekt. Binnenkort zullen alle taxi’s in New York verruild worden voor de personen uitvoering van de Nissan NV200. In het geel uiteraard! In Duitsland zijn de eerste campertjes gebouwd en ook China laat een paar prachtige exemplaren zien. Nissan is dus goed bezig met zijn inmiddels bekroonde ‘Van of the Year”.

Dat de minicamper populair is in Nederland dat weten we. Een kleine compacte camper leent zich immers ook uitstekend voor dagelijks gebruik en is zeer zuinig. En dat laatste is wel erg interessant, want we leven in een crisistijd. Natuurlijk zijn er altijd mensen die wel de ruimte hebben om bewust te kiezen voor een camper met veel luxe, ruimte en optimaal comfort, maar wat nou als je dol bent op reizen en avontuur, maar je kunt je geen dure camper veroorloven? Wij hebben het antwoord.

Je ruilt je huidige auto om voor een Nissan NV200 CustomCamper.

De Nissan NV200 is nog niet zo lang op de markt, de eerste modellen zijn van eind 2010. Dit is erg aantrekkelijk, omdat de bussen vaak nog fabriekgarantie hebben en niet meer dan 40.000 kilometer hebben gelopen en na de eerste 2 jaar is er al een flinke korting op de BPM. Wij hebben inmiddels de eerste Nissan NV200 gekocht met bouwjaar november 2010 en slechts 24.000 kilometer op de teller. Deze domonstratiecamper staat te koop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen Nissan NV200 geheel naar eigen smaak in te richten!

DSC_0906bus naar camper


Sleepiez OriginalNissan NV200 camper


hef-slaapdakhefdak camper


hefdak camperbuiten koken camper


Sleepiez Originalbus naar camper


bus naar camperbinnen en buiten koken camper


minicamperklapzitbank


 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest