074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Nieuwe collega’s!

Nieuwe collega’s!

Wij zijn erg blij te kunnen mededelen dat vanaf medio november 2014 het CustomCamp team versterkt wordt door 2 nieuwe medewerkers!

Graag stellen wij voor Ralph Kamphuis en Linda Wenneker!

 

Ralph heeft ons in het verleden al laten zien dat hij beschikt over een flinke dosis kennis en kunde, dat hij bij ons in loondienst treedt is een aanwinst voor het bedrijf waar we bijzonder blij mee zijn! Campers bouwen is meer dan mooie meubels maken en Ralph zorgt ervoor dat alles ook functioneert. Hij is zeer bekwaam op het gebied van autotechniek, camper techniek en alle aanverwante zaken.

Ralph welkom!

 

Linda gaat ons op kantoor versterken en dat is wel nodig! Na het afscheid van haar voorgangster stapelt het werk zich op en is hulp meer dan welkom. Linda heeft met haar jarenlange ervaring haar sporen al verdiend binnen diverse bedrijfstakken en functies en zal in een zeer brede kantoorfunctie haar steentje gaan bijdragen. Dat ze zelf ook een enthousiaste reiziger èn kampeerder is, is natuurlijk een dikke pré!

Linda welkom!

 

De rest van het team heet jullie natuurlijk ook van harte welkom! En straks komen uiteraard ook jullie gezichten op onze website!

We hebben er zin in!

waakhond

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest