074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Koningin Maxima

Koningin Maxima

 

 

Qredits bestaat 5 jaar!

We hebben het niet bepaald geheim gehouden dat wij op 31 januari jl. onze Hare Majesteit Koningin Maxima zouden ontmoeten. Maar waarom was dat nou?

In een eerder blog heb ik al verteld dat CustomCamp een start heeft kunnen maken, mede dankzij het micro krediet van Qredits. Hier lees je daar meer over.

Qredits bestond op 31 januari jl. 5 jaar. Ter ere hiervan werd een symposium georganiseerd waarbij Koningin Maxima, lid van het Nederlands Comité voor Financiering en ondernemerschap een interessante toespraak hield.

maxima

 

 

 

 


Qredits heeft de afgelopen 5 jaar in Nederland aan 4500 startende  bedrijven een microkrediet verleend. Voor het symposium waren een aantal van deze ondernemers uitgenodigd en 3 van hen mochten zelfs even persoonlijk met de Koningin in gesprek. Waaronder wij!

 

Onvergetelijk moment!

Onze geplande ‘selfie’ met de Koningin zat er niet in, maar het was geweldig om haar persoonlijk te mogen spreken over ons bedrijf. ‘Dus u bent CustomCamp’, zei ze, waarna we spraken over het geleende krediet, onze hoeveelheid aanvragen die inmiddels ook over de grens gaan en toen ik zei dat ik de Spaanse aanvragen maar lastig wist te vertalen opperde ze enthousiast:”Daar kan ik wel mee helpen!”. Erg leuk en bijzonder!

Hoogst vermakelijk!

Na de ontmoeting met de Koningin werd het symposium voortgezet met een geweldig goed middagprogramma. Eerlijk gezegd waren wij wat huiverig voor veel stropdassen, taaie kost en cijfertjes, maar dat was niet het geval. Zeer bekende bergbeklimmer en spreker Wilco van Rooijen bracht ons op het puntje van de stoel met zijn verhaal en genomineerd tot beste dagvoorzitter van het jaar Ronnie Overgoor, liet de hele zaal bulderen van het lachen met zijn fantastische manier van vertellen. Ook werd er nog een geweldig goed en geestig lied voorgedragen door 2 heren begeleid met piano. Hopelijk komt dit gauw online, zeker iets om te delen!

De afsluiting vond plaats onder het genot van een hapje en een drankje. En ook hier was de nodige aandacht aan besteed, wat een delicatesses!

Qredits, bedankt voor de uitnodiging en Hare Majesteit, bedankt voor uw oprechte aandacht! Wij zijn een fantastische herinnering rijker!

 

Een ‘onderonsje’ met Hare Majesteit

De hele dag liepen er uiteraard cameramensen en fotografen. En uitgerekend ik krijg de microfoon voorgeschoteld. Vervolgens roep ik iets als:”We hebben een onderonsje met Hare Masjesteit”en terwijl ik het zeg denk ik al:”Onderonsje!!! Wie zegt zoiets!”. Opgelucht denk ik nog:”Dat knippen ze er toch uit”. Nou, niet dus!

Ach wat maakt het ook uit, het was absoluut een topdag!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 13 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest