074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Jachtbouw

Jachtbouw

Dat Bjorn een opleiding scheepsbetimmering heeft gevolgd en daarna zo’n 6 jaar in de jachtbouw heeft gewerkt na zijn opleiding heb ik al vaker laten vallen. Ook dat onze collega Richard ten Cate ooit de leermeester was van Bjorn in de jachtbouw. Door deze ervaring wordt Bjorn vaak zenuwachtig van zaken die veel voorkomend zijn in de camperbouw. Alles moet zo licht mogelijk zijn en dat komt de kwaliteit niet altijd ten goede. Zo werken wij met massief hout fineer wat meermalen afgelakt wordt met ‘botenlak’ in tegenstelling tot de papierlaag afwerking die je vaak in campers en caravans ziet. Bjorn wordt altijd zenuwachtig van wiebelige camper tafelpoten, plastic afwerkband of kunststof lampjes. Niet zo vreemd dat mensen dan ook wel eens de opmerking plaatsen dat ons werk lijkt op dat van een jachtbouwer.

 

Hurley 800, 900 en 1050

Bjorn en Richard zijn ooit gestopt in de jachtbouw omdat het bedrijf waar ze werkten ging verhuizen naar het westen van het land. Richard belandde vervolgens bij een bouwbedrijf en Bjorn kwam terecht in de camperbouw, maar de liefde voor schepen en jachten is altijd gebleven en vaak hoor ik de mannen nog praten over ‘ hun tijd in de jachtbouw’. Dat Bjorn en Richard elkaar na c.a. 10 jaar weer hebben teruggevonden en nu weer collega’s zijn is op zich al bijzonder te noemen, maar hoe mooi zou het zijn als ze weer eens een jachtinterieur gaan bouwen. De heren hebben in het verleden met name kajuitzeiljachten gebouwd als de Hurley 800, 900 en 1050.

 

Kajuitzeiljachten

Ons pand is gelegen in een woonwijk, dus grote zeiljachten zijn helaas geen optie, maar een kajuitzeiljacht of een sloep is zeker mogelijk! Binnenkort wordt onze website uitgebreid met meer informatie over onze custom made interieurbouw voor kajuitzeiljachten en sloepen.

 

CustomCamp and CustomYacht

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest