074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

GRATIS naar de beurs!

CamperExpo

 

Kom GRATIS* naar de CamperExpo, de meest complete Camperbeurs

Kom naar de CamperExpo in Houten (Utrecht) van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart. Daar treffen 15.000 échte campervrienden en meer dan 120 exposanten (met bekende en minder bekende merken) elkaar in drie overzichtelijke hallen. Proefritten, nieuwste modellen, accessoires, bestemmingen, lezingen, Voordeel Paviljoen en bovendien een elektrische fiets-testparcours met de nieuwste E-bikes.

Het aantal campers in Nederland is in vijf jaar toegenomen met bijna 44%! Dat betekent dat er de afgelopen vijf jaar meer dan 26.000 campers bij kwamen.

De CamperExpo biedt u een kijkje in nieuwe én jong gebruikte campers. Daarnaast zijn er handige accessoires, camper bouw en stands van interessante camper bladen aanwezig. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen u een gevarieerd aanbod.

Voor de laatste trends kunt u bij de CamperExpo terecht. Zo komen er steeds meer campers met een midden bed, welke van beide zijden toegankelijk is mét een elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Bovendien komt er steeds meer luxe aan boord voor het echte vakantiegevoel; grote koelkast, separate douche en bijvoorbeeld luxe lederen bekleding. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies bijvoorbeeld over de mooiste camperplaatsen in Nederland, Europa en verder. Voor uw vakantie of een weekend weg.

De CamperExpo i s dit jaar uitgebreid met een fiets plein, waar u kunt genieten van de mooiste en nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk even een proefrondje kunt maken. Daarnaast is er een voordeelpaviljoen, waar u van hoge kortingen kunt profiteren. Dagelijks zijn er verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder ervaren begeleiding kunt u elke dag camper proefritten maken. Natuurlijk kunt u de kampeerauto van het jaar 2015 uitgebreid bewonderen en aan uw “eigen test” onderwerpen.

Ticket Actie: De eerste 100 gratis*, daarna 50% korting
Bezoek de CamperExpo en profiteer van de Ticket Actie.
De eerste 100 tickets zijn gratis (u betaalt alleen bestelkosten);
Bestel met actiecode CustomCamp via www.plusticket.nl of bel 026 377 97 36.
Normale prijs: € 15,- per ticket (bestelkosten € 1,50).

Informatie
Kijk op www.camperexpo.nl voor het laatste nieuws.
Openingstijden
De CamperExpo is van 20 t/m 22 maart 2015 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres
Expo Houten; Meidoornkade 24; 3992 AE Houten (Utrecht)
Kom met de auto (parkeren is gratis!) of met de trein: vanaf het NS station Houten rijden gratis pendelbussen naar de Expo. Met de camper? Reserveer vooraf uw camperplaats via de website.

 

CUSTOMCAMP is te vinden op stand 209

 

camperexpo

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest