074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Een reislustig 2016!

CustomCamp 4 jaar!

 

Op 1 januari 2016 bestaat CustomCamp 4 jaar!

Precies 4 jaar na de start van het bedrijf zijn in de eerste week van januari 2016 de deuren geopend van onze 2e locatie aan de Robijnstraat in Hengelo. Deze uitbreiding is noodzakelijk geworden door de grote toename van het aantal aanvragen en het ruimtegebrek aan de Van Lennepstraat.

We zijn dus niet verhuisd, maar hebben er een plekje bij! De Van Lennepstraat zal de ontvangstruimte blijven voor onze klanten.

 

In de groei

In januari 2012 zijn wij (Bjorn en Evelyn) CustomCamp gestart en hebben we in mei onze eerste medewerker aangetrokken. Per 4 januari jl. zijn er alweer 3 nieuwe gezichten bijgekomen en telt het CustomCamp team inmiddels 12 mensen (inclusief wijzelf) en natuurlijk niet te vergeten Sjaak (hond).

We hebben het voorrecht gehad om al bijna 120 unieke CustomCampers te mogen bouwen en de eerste 5 voor 2016 staan inmiddels in de werkplaats. Ook starten we deze maand met wederom een nieuw demonstratiemodel van de Nissan NV200 en zullen we deze minicamper onthullen op de camperbeurs in Gorinchem.

customcamp

 

 

 

 

 


 

Volle bak!

Tot mei staan er alweer 18 campers in spƩ op het planbord. We hebben hoge verwachtingen van onze nieuwe medewerkers waardoor we misschien nog extra projecten kunnen plannen tot het voorjaar. Vraagt u altijd naar de mogelijkheden als u dit voorjaar nog op pad wilt!

camper laten bouwen

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Camper beurzen en evenementen

Onze klanten komen vaak van ver. Van Texel tot zuid Belgiƫ en van Amsterdam tot midden Duitsland is ons niet vreemd. Om u ervan te overtuigen dat de afstand geen belemmering mag zijn, staan wij op diverse beurzen, wellicht wat dichter bij u in de buurt. Zo kunt u toch alvast een idee krijgen van ons werk en kennis maken met het bedrijf.

Bezoek ons tijdens de volgende beurzen en evenementen.

  • Camperbeurs Gorinchem 26 t/m 28 februari
  • Camper Expo Houten 18 t/m 29 maart
  • NKC Experience 22 t/m 24 april
  • Camperbeurs Hardenberg 18 t/m 20 september

 


 

 

Plannen 2016

Wij hopen natuurlijk van harte dat de enthousiaste klanten blijven komen en dat wij in ieder geval dit jaar nog vele reislustige camper liefhebbers op pad kunnen sturen. En laten we ook de zakelijke projecten niet uitvlakken. De mobiele kapsalons, de bussen voor rally en motorsport, paardensport of mobiele ontmoetingsruimtes, we zien het allemaal voorbij komen en vinden het een welkome toevoeging binnen ons werk.

kapsalon op wielen

 

 

 

 

 


 

Met een 2e vestiging aan de Robijnstraat hebben wij nu plek voor minimaal 7 campers in aanbouw en dat is fantastisch! Ook biedt de 2e locatie plek voor het monteren van hefdaken en voor andere technische zaken als kachels monteren, airco’s, boilers of aanpassingen en onderhoud aan bestaande camper.

Of we er 7 per maand gaan bouwen is nog even toekomstmuziek, maar we hopen er in 2016 toch minimaal 50 klaar te stomen. Ook hopen we natuurlijk dat niet alleen de klanten tevreden zijn, maar ook onze medewerkers en dat we als team keer op keer een mooi eindresultaat mogen neerzetten!

De mouwen zijn opgestroopt, wij zijn er weer klaar voor!

ombouw camper

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest