074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Een eigen atelier

Vanaf 19 januari 2015 heeft CustomCamp een eigen atelier!

 

Naast Custom Campers nu ook Custom Sewing!

 

Erg blij zijn we met de komst van onze nieuwe medewerker Satiye Dönmez! Satiye heeft in Turkijke 10 jaar als naai docent gewerkt en eveneens ruim ervaring opgedaan bij Brocant en Bijzonder. Helaas is Brocant en Bijzonder gestopt met haar bedrijfsvoering, maar gelukkig was Satiye ons niet vergeten en wij haar niet!

Tot op heden hebben wij onze stoffeer werkzaamheden uitbesteed aan bedrijven als Schalk Twente, Brocant en Bijzonder en Luxe Overhemden. Met allen hebben wij zeer prettig gewerkt, maar vooral logistiek gezien is het gewoonweg niet altijd optimaal. Slepen met bestuurderstoelen en bijrijderstoelen voor patronen maken voor stoelhoezen, langskomen voor opmeten van kussens en dan weer heen en weer moeten als het toch niet klopt en meer praktische zaken waar we tegen aan zijn gelopen. Daarbij is het ook vervelend om niet alle kennis zelf in huis te hebben, want ook de stoffering en aankleding is een belangrijk deel van de camperbouw!

Het Twisterkussen, ontworpen door Audrey Tijink van Brocant en Bijzonder blijft dankzij Satiye gelukkig bestaan! Dit unieke kussen wordt al sinds de start van CustomCamp bij elke complete inbouw cadeau gegeven en zeer persoonlijk gemaakt op basis van persoonlijke kenmerken van de klant en natuurlijk passend bij de camper. Het kussen is minstens zo uniek als de camper zelf!

Deze week wordt er nog hard geklust aan de werkplek, maar er volgen zo spoedig mogelijk foto’s van ons eigen atelier en natuurlijk de introductie van Satiye Dönmez!

stoffering camper


bus naar camper

 

 

 

 

 

 


 

CustomCamp uw camper op maat

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest