074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Duurzame campers

Duurzame campers

Na een fantastische reeks van bijna 300 campers te hebben gebouwd sinds de start van CustomCamp in 2012, merken we goed dat niet alleen onze doelgroep wat aan het veranderen is, maar ook de wensen van onze klanten.

Iemand die kiest voor CustomCamp hoort niet bij de kudde en de eenheidsworst en wil graag wat anders. Dat kan een andere indeling zijn, specifieke materialen, persoonlijke kleuren of gewoon een bijzonder idee. Daarnaast staan onze klanten tegenwoordig ook veel meer stil bij het milieu, de natuur en hun eigen gezondheid. Welke houtsoort gebruiken jullie? Welk isolatiemateriaal? Welke lijmen en laksoorten worden er verwerkt? Worden er gerecyclede stoffen gebruikt? Welke toiletvloeistof is biologisch afbreekbaar? Werken jullie alleen met marmoleum voor de vloeren? En meer van dit soort terechte vragen.

Je vakantie doorbrengen in een veelalĀ  uit plastic opgebouwde box gehuld in blauw ledlicht is lang niet voor iedereen weg gelegd. De warmte van hout trekt steeds meer aan, maar ook zeker de duurzaamheid van hout is geliefd. De angst dat de camper daardoor te zwaar wordt is lang niet altijd terecht. Er zijn veel houtsoorten die duurzaam en licht zijn of die goed te combineren zijn met deels massief houtwerk. Uiteraard houden wij rekening met het eindgewicht en het beschikbare laadvermogen.
Gelukkig zijn wij niet het enige bedrijf die stil wil staan bij duurzaam ondernemen en zien wij steeds meer kansen om onze bedrijfsvoering en de bouw van onze campers vriendelijker te maken. Zo werken we inmiddels met lijmen die niet alleen een stuk gezonder zijn voor onszelf, maar zeker ook voor het milieu. Onze kit is niet alleen super sterk en maakt alles waterdicht, je kan het zelf opeten!

We isoleren op wens van de klant met 100% zuiver wol en de wanden kunnen ook met 100% natuurzuiver wol bekleed worden voor wie dat wenst. Voor de vloeren gebruiken we veelal marmoleum omdat dit 99% CO2 neutraal vervaardigd kan worden. En zoals u vast al gezien heeft is het gebruik van koper en steen ook prachtig!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 6 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest