074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp in Warschau

CustomCamp in Warschau

Wij hebben nooit onder stoelen of banken geschoven dat de start van CustomCamp mede mogelijk is gemaakt door microkrediet verstrekker Qredits.

Waar vrijwel alle banken geen heil zagen in onze bedrijfsplannen durfde Qredits het risico wel aan en leende ons een aardige geldsom waar we nog elke dag dankbaar voor zijn.

minicamper

 

 

 

 

 

 


 

In januari 2014 kregen we de kans om in gesprek te gaan met onze Koningin Maxima die het microkrediet in Nederland flink op de kaart heeft gezet en ambassadeur is van Qredits. We mochten haar vertellen over het ontstaan van ons bedrijf en de groeiontwikkeling in 2 jaar tijd. Inmiddels zijn we alweer 2,5 jaar verder en vieren we 1 januari a.s. ons lustrum.

DSC_5278

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Door de groei van ons bedrijf met inmiddels 13 medewerkers en een 2e locatie zijn we kennelijk niet onopgemerkt gebleven. We zijn via Qredits dan ook uitgenodigd door de European Microfinance Network voor de EMN Conferentie in Warschau Polen. Deze conferentie wordt gehouden op 16 en 17 juni. Daar zal CustomCamp, als vertegenwoordigd ondernemer uit Nederland, spreken en diverse vragen beantwoorden.

En dit alles voor publiek, op een podium en in het Engels. Die laatste 2 dingen zijn al bijna net zo eng als het vliegen ernaartoe, maar dat terzijde. ūüėČ

We vinden het een eer om namens Nederland te vertellen wat het microkrediet voor ons als bedrijf betekend heeft en hopen dan ook dat meer startende ondernemers in Europa deze kans krijgen én grijpen!

CustomCamp

 

 

 

 

 

 


 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 6 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest