074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Compacte camper

Compacte camper

Ideaal! Een compacte camper waarmee je overal kan komen.

Deze Opel Vivaro L1H2 is slechts 490 cm lang waarmee hij perfect op een parkeerhaven past. Het rijcomfort is super en met zo’n verhoogd dak kijk je je ogen uit naar de hoeveelheid bergruimte!

Alleen al het vak boven de bijrijder en bestuurder is groter dan de gemiddelde laadbak van een personen auto. En daarnaast kan je in het dak nog een zeer grote kast kwijt boven de achterdeuren en 3 kasten achter de kant van de bestuurder. En dan ben je er nog niet! Onder de  bank is nog veel ruimte, vooral achterin! Tafel, stoelen, kratten boodschappen, alles kan mee. De keuken is compact, maar ook daar kan nog een hoop in. En vergeet niet de kledingkasten naast de keuken.

De ingebouwde ramen en het dakluik zorgen voor een fijne lichtinval en volop ventilatie mogelijkheden. De koellade onder de bank heeft een inhoud van 30 liter. Het bed is 130 breed en 195 lang en daarmee houd je ruimte over om ‘s nachts een toiletje kwijt te kunnen. De handige tafel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Deze camper heeft een waanzinnig kleur en het frisse interieur is daar mooi op afgestemd.

Overweegt u een compacte camper, maar wilt u niet inleveren op slaapcomfort en bergruimte, dan is dit echt een aanrader! De Opel Vivaro heeft 2 identieke broertjes als de Renault Trafic en de Nissan Primastar.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 5 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest