074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Citroen Jumper 540 cm camper

Citro├źn Jumper 540 cm camper

Deze CustomCamper noemen wij ook wel de “Bamboo Bastard”. Hij is anders, stoer en eigentijds gemaakt met prachtige duurzame materialen!

Deze camper is gemaakt in ons eigen beheer, dus dit keer niet op wens van een klant, maar zoals wij het zouden doen.

De bus is van 2014 en heeft slechts 51.500 km gelopen met een 130 PK dieselmotor. Uiteraard is er een airco en cruisecontrol aanwezig. De bus is 100% dealer onderhouden en geweest van iemand die er vreselijk zuinig op was.

Het interieur is vers van de pers en gemaakt in september 2019. De camper is geschikt om met 4 personen te reizen en er is plek om met 2 volwassenen te slapen. Eventueel is er nog een slaapplek voor een klein kind. De luifel kan eenvoudig uitgebreid worden met zijwanden en een voorwand voor mensen die met een gezin op pad willen.

Het interieur is degelijk en solide uitgerust met zoveel mogelijk kastruimte maar toch een ruimtelijk gevoel. De 90L compressor koelkast op ooghoogte is ideaal en het toilet is vernuftig opgeborgen in een kast. Onder het bed is ook kastruimte van binnenuit gemaakt en van buitenaf is er voldoende plek voor vouwfietsen, tafels, stoelen en/of kratten met bagage.

De elektra voorziening is compleet met zonnepaneel en een standkachel op diesel mag natuurlijk niet ontbreken. Extra ramen en dakluiken zorgen voor licht en lucht en de zit voorin is zo gestoffeerd dat je op elke stoel heerlijk kunt vertoeven.

Nieuwsgierig naar meer informatie over deze camper? Neem contact met ons op via info@customcamp.nl of bel 074-2420065.

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest