074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper verhuur

Camper verhuur

Het is niet de eerste keer dat wij gebeld of gemaild worden met de vraag of wij ook campers verhuren. Tot nu toe hebben wij die vraag altijd met ‘nee’ moeten beantwoorden. Toen ons afgelopen zomer meerdere malen werd gevraagd of de Blue Diamond gehuurd kon worden antwoordde ik ook stellig met ‘nee’. Stel je toch voor dat iemand er een krasje op zou maken of een snotterbel aan de bank zou smeren…om maar eens wat te noemen.

 

Ervaren en beleven

Maar een camper heb je niet om alleen mee te pronken. Een camper heb je om te reizen, vakantie te vieren en avonturen te beleven. Camperen moet je ervaren en beleven. De avonturen met onze Blue Diamond zijn tot op heden  behoorlijk beperkt en daarom hebben wij besloten dat wij vanaf mei 2014 1 of 2 campers gebouwd willen hebben voor de verhuur. De Blue Diamond staat nog te koop, maar eventueel is hij de eerste kandidaat die de kans krijgt om het CustomCamp concept uit te breiden en erop uit te trekken.

 

Compact en wendbaar

Een camper huren is op zich natuurlijk niet zo heel bijzonder, maar wel een CustomCamper! De CustomCampers zijn namelijk compact en daardoor goed hanteerbaar voor iedereen. Zo kom  je nog eens ergens! Van romantische strandopgang tot pittoreske straatjes.

 

2 personen en 4 personen uitvoering

We kiezen straks voor een 2 persoons en een 4 persoons uitvoering. Wat de CustomCamper natuurlijk ook bijzonder maakt in zijn unieke, met de hand gemaakte interieur. Eenmaal op pad geweest met een CustomCamper en je wilt nooit meer anders is het idee. 🙂

DSC_2328

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 6 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest