074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper van het jaar 2022!

VERKOCHT 

Het jaar is nog maar net goed begonnen, maar wij weten het al!
Dé camper van 2022 is deze fantastische CustomCamper.

De inrichting is ontstaan uit 10 jaar CustomCamp met een optelsom van  inspiraties en fantastische ideeën van onze klanten. Voeg daar een stel gouden handen en ambachtelijk vakmanschap aan toe en tadaah!

CustomCamp wil met deze camper laten zien wat ons het meest geïnspireerd heeft in de afgelopen 10 jaar en wat wij ervaren hebben als meest ideale indeling voor 2 personen.

Onze klanten willen bijna allemaal ruimte en openheid in hun camper. Geen volgepakt interieur en voldoende bewegingsvrijheid.

Daarnaast wil iedereen een goed bed en lekker zitten of hangen op de bank. Met deze indeling heb je een volwaardig keukenblad en past er op je kooktoestel een normale pan. Ook je spoelbak is  van een prettig formaat met nog voldoende ruimte om je ui te pellen of je boterham te smeren.

Ondanks het open karakter en het gevoel van ruimte is er volop bergruimte aanwezig. Niet alleen in de kasten, maar ook onder bank en onder het bed zit maar liefst 140cmx180cmx80cm garageruimte.

Uiteraard kan je met deze camper offgrid kamperen met grote accu capaciteit, een zonnepaneel, standkachel op diesel en voldoende gas aan boord.

Er zijn in de bus 4 extra ramen geplaatst die worden voorzien van hor/en of verduistering. De Maxfan achterin geeft fantastisch veel ventilatievermogen en het dakluik voorin zorgt voor extra licht en tevens frisse lucht. De schuifdeur is voorzien van een strakke hordeur.

Het interieur is gebouwd in een 6 meter lange, handgeschakelde Citroën Jumper met slechts 1000 kilometer op de teller. Dus als nieuw!

Wil je meer weten over onze trots? Stuur een mail naar info@customcamp.nl en we sturen je alle details.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest