074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Bijzondere busjes

 

Bijna 100 CustomCampers hebben we al mogen bouwen. Het merendeel is op aanvraag van klanten en dus ook 100% custom made naar hun wensen en smaak.

 

Unieke interieurs met passende naam

In eigen beheer hebben we ook een aantal CustomCampers gebouwd. Want goede bussen vinden is best een uitdaging, dus als we er eentje vinden is-ie gelijk van ons! En daarbij is het natuurlijk perfect om altijd een demonstratiemodel voor de deur te hebben staan.

Al onze eigen campers hebben niet alleen een uniek interieur gekregen, maar ook een passende naam en zijn naar onze eigen smaak en ideeën ingebouwd.

De volgende campers hebben reeds de revue gepasseerd.

DSC_5135

 

 

 

– de Red Ranger (Opel Vivaro L1 H2)
– de Fantastic Fiat (Fiat Scudo L2H2)- de White Shark (Nissan NV200)
– de Blue Diamond (Opel Vivaro L2H2)
– de Zwarte Zwerver (Nissan NV200)
– de Witte Wigwam (Renault Trafic L2H2)
– de Grandioze Grijze (Nissan NV200)
– de Blitse Blauwe (Opel Vivaro L1H2)

 

 

 

 

 


 

camper laten bouwencustomcamp


 

nissan nv200 campercustomcamp


 

Met name de Opel Vivaro en Renault Trafic met een reeds verhoogd dak zijn geliefd. Ook bij ons! Compact, maar toch meer dan genoeg ruimte voor 4 personen, een hond en een heleboel spullen!

DSC_5133DSC_5124


Op de laatste beurs is de Blitse Blauwe (Opel Vivaro L1H2) zo goed ontvangen dat er zelfs opties zijn genomen om de volgende CustomCampers in deze uitvoering. Net als de Red Ranger, die na een dag op de beursvloer eveneens verkocht was.

DSC_8347

 

 

 

 

 

 


 

Prijs en kwaliteit in verhouding

En dan zou je denken:”Mouwen opstropen en aan het werk!”, maar helaas werkt het niet zo, want die (mooie en betrouwbare) busjes staan niet in rijen opgesteld. Nieuw kunnen ze natuurlijk altijd gekocht worden, maar om het prijstechnisch aantrekkelijk te houden zoeken wij altijd bussen tussen de 4 en hooguit 8 jaar oud met een kilometrage van maximaal 140.000 km in dieseluitvoering. Zo zijn ze qua aankoop bedrag gunstig, maar ook het BPM bedrag wordt na 4 of 5 jaar een stuk lager en dus interessanter.

 

Elke bus technisch gecheckt!

Uiteraard wordt elke bus eerst nagekeken door een auto technicus alvorens de bus ook daadwerkelijk wordt aangekocht. Maar nu eerst de taak om er één te vinden! Want met popelende liefhebbers en diverse huuraanvragen en geen camper wordt het toch ietwat klam onder de oksels!

 

Op naar de volgende!

Gelukkig hebben we een paar opties op dit moment en zijn we razend benieuwd naar het vervolg, want het streven is om voor de mei vakantie in ieder geval een verhuur camper te hebben in de vorm van een Opel Vivaro of Renault Trafic L1 H2, want de eerste reserveringen zijn al een feit!

DSC_9964

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest