074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Back-2-Basic

Back-2-Basic

De camper doet het nog steeds bijzonder goed in Nederland! En niet zo gek ook natuurlijk! Super gaaf zo’n 2e huis op wielen. Vrijheid, blijheid!

En er rijden imposante exemplaren rond! Sommigen voorzien van wasmachine, droogtrommel, stoomcabine, garage voor de auto en dat soort snuisterijen. En ik geef toe, er zitten een paar juweeltjes tussen! Maar of dat nog onder de noemer ‘kamperen’ valt is te betwijfelen.

Wie zijn onze klanten en wat kiezen zij dan? Het zijn vrijwel allemaal doorgewinterde kampeerders, vaak zelfs ervaren tentkampeerders. En dan wordt toch uiteindelijk die stap gezet naar een camper. Een ‘echt bed’ in plaats van een luchtmatrasje is dan al een luxe. Laat staan een kooktoestel met water- en gasvoorziening. Prachtig hoe deze doelgroep enorm kan genieten van de kleinste dingen. Ze geven ook duidelijk aan dat ze bij het zoeken naar een ”kant-en-klare-camper” veel elementen tegen komen waar ze helemaal niet op zitten te wachten (maar wel voor moeten betalen). Praktisch, eenvoudig en duurzaam, dat zijn de kernwoorden waar veel van onze klanten voor kiezen. Kortom; back-2-basic in een CustomCamp jasje.

En natuurlijk zijn niet alle mensen gelijk en is geen CustomCamper hetzelfde, maar onze klanten weten wel hoe je vrije tijd verandert in genieten! 🙂


Ford transit camper

DSC_1414ombouwen bus naar camper

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest