074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp team

CustomCamp team

CustomCamp team

 

Het CustomCamp team bestaat op dit moment uit 12 krachten en honden duo Sjaak en Babs.


 

Bjorn Veldboer

(eigenaar / kampeerauto bouwer)

Bjorn heeft een opleiding scheepsbetimmering gevolgd en nadien ruim 6 jaar ervaring opgedaan in de jachtbouw. In 2001 ontdekte hij de wereld van de camperbouw. De camperbouw kon wel een nieuwe impuls gebruiken vond Bjorn. En zo vaart hij sinds januari 2012 zijn eigen koers als eigenaar van CustomCamp.

Bjorn Veldboer

 

 

 

 

 

 

 


 

Evelyn Veldboer – Wolters

(eigenaar / PR en klantenwerving)

Evelyn heeft een o.a. een Schoevers HBO opleiding gevolgd en is werkzaam geweest als, intercedent, managementassistent en PR en Communicatie medewerker bij Sensoor Oost Nederland wat ze als leukste job heeft ervaren. Ze wilde nooit ‘verkoper’ zijn, maar als grootste fan van CustomCamp gaat dat vanzelf.

Evelyn Veldboer - Wolters

 

 

 

 

 


 

Linda Wenneker

(kantoor manager)

Linda is een absolute duizendpoot. Van administratie tot logistieke zaken, van arbeidsinspectie tot boekhouding, niets is Linda vreemd. Ze houdt van aanpakken en is zelf een reislustige persoonlijkheid wat een goede match is met CustomCamp. Linda is in november 2014 in dienst getreden en is al niet meer weg te denken.

linda wenneker

 

 

 

 

 

 


Richard ten Cate

(kampeerauto bouwer)

Richard heeft net als Bjorn een opleiding scheepsbetimmering gevolgd en was zelfs de leermeester van Bjorn in de jachtbouw waar Richard ook ruime ervaring heeft opgedaan. Ze hoopten ooit weer samen te werken… Richard werkt sinds juni 2012 bij CustomCamp en is absoluut een aanwinst voor het bedrijf!

Richard ten Cate

 

 

 

 

 

 

 


Jan Kuiper

(kampeerauto bouwer)

Na zeer lange, trouwe staat van dienst bij zijn vorige werkgever zocht Jan een nieuwe uitdaging. Gelukkig maar voor ons! Jan heeft een gedegen achtergrond als interieurbouwer en ambachtelijk meubelmaker. Sinds maart 2013 versterkt Jan ons team met een grote mate van gedrevenheid en inzet! Hopelijk tot zijn pensioen!

Jan Kuiper

 

 

 

 

 

 


 

Remco Kok

(kampeerauto bouwer)

Remco viel al gelijk op tijdens de sollicitatieprocedure. Niet praten, maar gewoon doen! Hij stelde dan ook voor om even te laten zien wat hij kon in plaats van erover te praten en dat was een goed idee! Remco versterkt sinds 1 januari 2016 het team en heeft reeds een aantal campers weten te vervaardigen met zeer tevreden klanten als resultaat!

Remco Kok

 

 

 

 

 


 

Erick Hennink

(allround medewerker)

Erick is het voorbeeld van iemand die dat durft te doen wat hij leuk vindt! Na een lange periode als P&O medewerker besloot Erick het helemaal over een ander boeg te gooien. Dat doen waar zijn hart ligt. Met de handen werken! En dat kan hij! Met zijn positieve instelling, enthousiasme en grote mate van gedrevenheid is Erick een geliefd medewerker en collega!

Erick Hennink

 

 

 

 

 

 


 

Niek Mistrate Haarhuis

(allround medewerker)

Na een loopbaantraject en proefperiode weet Niek het zeker, hij wil bij CustomCamp blijven! En daar zijn we erg blij mee! Niek is een gewaardeerde collega met 2 rechterhanden, is een ervaren timmerman en beschikt over het nodige vakmanschap waardoor hij breed inzetbaar is.

 

DSC_5958

 

 

 

 

 


 

Satiye Dönmez

(Naaister/Coupeuse)

Tien jaar lang gaf zij naailes in Turkije en de laatste jaren heeft zij ook in Nederland haar sporen verdiend in maatwerk naaiwerk en stoffering. Wij zijn er trots op dat wij dankzij de creativiteit en het vakwerk van Satiye ons eigen atelier kunnen runnen, want stoffering en aankleding is minstens zo belangrijk als de camperbouw zelf.

satiye dönmez

 

 

 

 

 


 

Gerrit Wenneker

(magazijnbeheer – algemeen medewerker)

Gerrit stond in september 2015 op de beurs in Hardenberg vol lof over zijn eigen CustomCamper te praten! Wat een ambassadeur, die konden we niet laten lopen! En toen bleek hij ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging en nog veel meer te kunnen dan mensen enthousiast te maken! Gerrit is een zeer veelzijdige, harde werker met hart voor de zaak!

Gerrit Wenneker

 

 

 

 

 


 

Maleah Oldersma

(‘onzichtbare maar onmisbare hulp’)

Maleah is al sinds het eerste jaar bij ons en is vaak onzichtbaar, maar vooral onmisbaar! Maleah zorgt er buiten kantoortijden of in het weekend voor dat alles weer netjes en opgeruimd is op kantoor, in de keuken en daaromheen. Ook past zij regelmatig op onze kinderen als er op zaterdag gewerkt moet worden. Onze kinderen zijn al minstens zo gek op haar als wij!

 

maleah

 

 

 

 

 

 


 

Sjaak en Babs

(gastheer en gastvrouw)

Als waakhonden ooit in dienst gekomen, maar zich op dat vlak nog niet echt bewezen. De rol als gastheer en gastvrouw is hen meer op het lijf geschreven. Sjaak is sinds november 2013 onze trouwe viervoeter, Babs is daar in februari 2016 bijgekomen. Beide kanjers gaan na elke werkdag gezellig mee naar huis.

2015-202labradoodle


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Een tiny house on wheels of gewoon de gaafste camper ever! :-) https://t.co/Lpcwus0PyT"
"Wij zijn nog steeds op zoek naar die handige man met gouden handen! https://t.co/42Z07PPQAT"

Volg ons

Pin It on Pinterest