074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Rustplek Retour à la Source

Retour à la Source

In deze sterk transformatieve tijden voor aarde, mens en natuur, is het fijn om in een harmonieuze, inspirerende,landelijke en stille omgeving tot rust te komen. Retour à la Source ligt in het departement de Lot, een dunbevolkt departement zonder industrie in het zuiden van Frankrijk op ongeveer 1100 kilometer van Utrecht. Een gebied waar je de stilte nog kunt horen, de natuur je diep kan raken en de zon het hele jaar door overvloedig schijnt. Het sfeervolle huis, de drie kamers en drie ruime campingplaatsen in de grote, fraai aangelegde tuin met uitzicht op weide en bos, stralen letterlijk en figuurlijk rust en warmte uit.

Voor mensen die het ook fijn vinden om actief, creatief of productief zijn er volop mogelijkheden. We hebben een grote moestuin en een tweede in wording. Afhankelijk van het seizoen en de opbrengst van de oogst zijn onze biologisch geteelde groentes en fruit te koop.
Harmonie, respect voor mens en omgeving, integriteit, humor, een positieve kijk op de wereld, openheid, eerlijkheid, authenticiteit en gastvrijheid zijn voor ons belangrijke waarden.

Voor meer informatie  www.retouralasource.org

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"
"Een tiny house on wheels of gewoon de gaafste camper ever! :-) https://t.co/Lpcwus0PyT"

Volg ons

Pin It on Pinterest